CHP'nin vekil adayı Akpınar'a vatandaşlardan büyük ilgi!

26 Mayıs 2018 13:23
CHP Milletvekili adayı Yeşim Akpınar, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ile birlikte ilçede kahve toplantıları gerçekleştirdi. Kendisini gösterilen ilgiye teşekkür eden Akpınar, ilerleyen günlerde bölgeye yeniden geleceğini söyledi

CHP Kartepe İlçe Örgütü, ilçe başkanı Cumhur Karakadılar öncülüğünde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dün gece de ilçe örgütü, Milletvekili adayı Yeşim Akpınar’ı ilçelerinde ağırlayarak seçim gezileri gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Karakadılar ve Milletvekili adayı Yeşim Akpınar partililerle birlikte Dumlıpınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde kahve toplantıları gerçekleştirdi. Yeşim Akpınar bu toplantılarda kendisini anlatma fırsatı buldu.

BÜYÜK İLGİ VARDI
Milletvekili adayı Akpınar kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Bu Kartepe bölgesine yaptığımız ilk ziyaret. Buna bir anlamda vatandaşlarla tanışma ziyareti diyebiliriz. Bundan sonraki süreçte bu ilçemizde başka programlarda gerçekleştireceğiz” dedi. CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ise kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mahalle başkanları Latif Akbulut, Nejdet Necdet Özbek ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X